Известие

Collapse
No announcement yet.

хидравлика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• хидравлика

здрасти колеги, имам проблем с хидравликата, днес майстор ми каза че капи някаде от рейката? Какво да правя трябва ли да я сменям или има оправия, майстора също ми каза да си доливам масло по честичко, но на мен това не ми харесва, все пак трябва да се отстрани проблема
    Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
    i dvete begachki

А от къде точно капе?
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

От където и да капе от рейката скоро ще се разбие и ще е за рециклиране
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И аз страдам от същия проблем /а едва ли само аз, пусни в гугъл "хидравлична рейка" и гледай оплаквания/. След чудене и четене намерих един сайт в който новата рейка беше около 400 лв, а ако върнеш твоята е 200 /ама това ми прилича на нова=нечия друга рециклирана/. По форумите четох, че в в МЕИ - Хидравлични машини. бл. 11, са добри. Рециклират я. Е все пак нека я погледне читав майстор. Може и да е нещо по малко, но щом капе......

Моята за около 3 месеца изяде около литър хидравлично масло ама доливам и това е. Има колега с ланчия делта 2 и той така.

Дано съм ти бил полезен поне с инфото...
        Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet

Comment

мерси за инфото, така като гледам и аз май за сега ще доливам масло, дано нещо по сериозно не се случи, но ще гледам да намеря точния проблем и ще пиша ако има нещо интересно

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
          i dvete begachki

Comment

случайно да капе точно върху скоростите?
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

ами мисля че да, проблем ли ще ми е това?

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
              i dvete begachki

Comment

мисля че не. всъщност май е доста common проблем това. Аз го имам от поне 6 месеца и ще видя кога ще мога да му обърна внимание.
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

мерси, аз също няма да мога веднага да му обърна внимание, но все пак рано или късно ще го оправя

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                  i dvete begachki

Comment

Всички боксери страдат от разбиване на рейката след 10-тата година така че няма да се притеснявате А самото рециклиране излиза доста скъпо някъде около 190 лв. ми беше казал Жан защото ригиналните маншони за рейката са 80 лв. комплекта-а други почти не се намират Аз когато правих рейката на старата взех втора ръка от бат Данчо от Перник нетечаща и я монтирах и се оказа перфектна а маншоните ги взех по 7 лв. от Евро 07 ма май няма вече Общо взето тва е да си знаете какво ви чака
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                    X